top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Aizvadīts labdarības pasākums Kalniešu spēles 2016



10.09. jau 3 gadu notika Labdarības pasākums Kalniešu spēles, kuras organizēja biedrība “Cerību spārni”. Pasākuma pamatdoma ir kopā ar līdzcilvēku atbalstu vākt ziedojumus kopienas “Cerību sēta” izveidei. Kopienā dzīvos un būs nodarbināti cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem. Biedrībā “Cerību spārni” ir cilvēki, kuriem šis pakalpojums ir ļoti nepieciešams.


Labdarības pasākuma iniciators ir skotu dūdists Ians Watsons četrkārtējs pasaules čempions dūdu spēlē un ilggadējs biedrības “Cerību spārni” draugs.


Pasākums tiek organizēts katru gadu, septembra mēneša otrajā sestdienā. Šogad labi laika apstākļi lutināja visus pasākuma dalībniekus un visi kopā – ģimenes, draugi un kolēģi varēja labi un jautri pavadīt laiku un tajā pašā laikā izdarot labu darbu, atbalstot pakalpojumu, kurš nepieciešams cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem. Pateicamies visiem līdzcilvēkiem par sapratni atbalstot mūsu darbu, tas mums ir ļoti nozīmīgi, jo ikviens atbalsts ir svarīgs. Šo pakalpojumu biedrība veido balstoties uz šo cilvēku vajadzību pēc tā un to dara tikai pateicoties ziedotāju atbalstam. Šādi pakalpojumi eiropas, skandināvijas valstīs tiek atbalstīti no valsts puses.


Labdarības pasākuma organizēšanas un norises laikā iegūtie lidzekļi ir 4185.00 euro. SIA R.D.A. trešo gadu jau atbalsta Labdarības pasākumu Kalniešu spēles un šogad noziedoja 2000.00 euro no kopējās summas, kas tika noziedota sociālā atbalsta centram “Cerību māja”.


SIA R.D.A. bija izveidojusi 11 komandas no sava uzņēmuma, pasākumu kuplināja arī komandas no AS “Siguldas būvmeistars”, Regbija kluba “Sigulda”, Skrundas sociālā dienesta, Mentor Latvija un citas ģimeņu un draugu komandas, kā arī individuālie dalībnieki. Kopā piedalījās 33 komandas un 106 individuālie dalībnieki.


Galveno balvu ceļojumu ar Tallink uz Stokholmu 4 personām saņēma komanda “Blondīnes”.


Pateicamies:

  • Latvijas Gumijlēcēju klubam par jautro un atraktīvo stafešu nodrošināšanu;

  • Pauerliftinga biedrībai, Fit Nation Latvia par spēka stafešu organizēšanu;

  • Biedrībai A2, Orientēšanās sporta federācijai par orientēšanās labirintu;

  • Poligon 1 par lāzerdisciplīnu;

Pateicamies pasākuma sponsoriem un atbalstītājiem:


Tallink Latvija, SIA R.D.A., Siguldas novada dome, Ēdināšanas uzņēmums DAILY, SIA Rāmkalni, Aktīvās atpūtas centrs Reiņa trase, SPORTLAND, Siguldas slimnīcas rehabilitācijas nodaļa, Spirits&wine, Piedzīvojumu parks Tarzāns, BOOM FM, SIA “Orkla Foods Latvija” Spilva un Gutta produkcija, Cēsu alus, veikali Elvi un Rimi, Blue Box solāriju studija, maiznīca “Liepkalni”.

bottom of page