top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

AICINĀM BALSOT KONKURSĀ "DIŽPROJEKTS 2023"

Updated: Apr 12

Pacēlāja ierīkošana biedrības "Cerību spārni" dienas aprūpes centrā Siguldā izvirzīta Latvijas lauku partnerības balvai "Dižprojekts 2023" kā viens no labākajiem projektiem 2023.gadā. Aicinām balsot par šo projektu!



Projekts “Vides pieejamības uzlabošana biedrības "Cerību spārni" telpās" sniedz iespēju cilvēkiem ratiņkrēslā ērti nokļūt dienas aprūpes centra telpās otrajā stāvā un uz pirmo stāvu bez asistenta palīdzības. Tādējādi tiek ievērojami uzlabota sociālo pakalpojumu pieejamība un kvalitāte, kā arī veicināta sociālā iekļaušana.


Kā balsot?

  • Līdz 3.martam DALIES un spied "PATĪK" projektam, kas, Tavuprāt, ir Dižprojekts 2023!

  • Lai balsojums tiktu ieskaitīts, jādalās un jāreaģē uz oriģinālo ierakstu Latvijas Lauku foruma lapā: SPIED ŠEIT, lai balsotu par biedrības "Cerību spārni" projektu!

  • Balsot iespējams arī ŠEIT, atrodot pie burta "L" biedrības "Cerību spārni" projektu un spiežot uz "Balsojums šeit".

  • Uzvarētāju noteiks balsu skaits kā arī žūrijas vērtējums.


Konkursa mērķis ir popularizēt unikālas un reģionu teritorijām un iedzīvotājiem nozīmīgas idejas, kas īstenotas ar LEADER pieeju un saņēmušas finansējumu. Jāatceras, ka galvenā nav projektu savstarpējā sacensība, bet gan lepošanās ar paveikto, sabiedrības informēšana par līdzcilvēku paveikto, iedrošinot arī citus aktīvai rīcībai.


Ar visiem "Dižprojekts 2023" projektiem iespējams iepazīties šeit.


Paldies LEADER projektam par iespēju būt patstāvīgākiem un turpmāk ērti apmeklēt dienas centra nodarbības un pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem! Lai VISI VAR!


Informācija par projekta finansējumu:

Projekta realizēšanai tika saņemts gan Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējums, gan ELFLA publiskais finansējums. Kopējās projekta izmaksas sastādīja 17 605.50 eiro: ELFLA finansējums - 13 939.20 eiro, Siguldas novada pašvaldības finansējums - 1 548.80 eiro un biedrības līdzdalība sastādīja 2 117.50 eiro.

bottom of page