top of page
Search
Writer's pictureCerību Spārni

Akcijas “Busiņam būt!” ietvaros biedrībā “Cerību spārni” ieradies jaunais busiņš

Updated: Aug 9, 2022

Ar svinīgu pasākumu Siguldā sagaidīts jauniegādātais, īpaši pielāgotais busiņš. Jauno transporta līdzekli ar sirsnīgiem smaidiem un ovācijām sagaidīja biedrības “Cerību spārni” jaunieši un darbinieki.


Pasākuma laikā uzrunas vārdus teica biedrības “Cerību spārni” valdes priekšsēdētāja Eva Viļkina. Busiņa šoferim pasākuma dalībnieki dāvināja īpašu T-kreklu un visapkārt valdīja priecīga un pacilāta svētku noskaņa.


Busiņš iegādāts, pateicoties maijā notikušajai akcijai “Busiņam būt!”. Akcijas laikā jaunieši kopā ar darbiniekiem rīkoja pasākumu lielceļa tuvumā, kas uzrunāja daudzus garāmbraucējus, filmēja video sižetus kopā ar dažādām Latvijā zināmām slavenībām un darīja vēl daudzas citas aktīvas lietas.


Esam patiesi priecīgi, ka ilgi lolotais sapnis par busiņa iegādi ir piepildījies. Biedrības “Cerību spārni” jauniešiem ar invaliditiāti jauns busiņš bija ļoti nepieciešams, jo iepriekšējais vairs nepildīja savas funkcijas un nebija atbilstoši pielāgots cilvēkiem ratiņkrēslā, kā arī ar to nevarēja pārvadāt guļošus cilvēkus, kas tagad ir iespējams.


Jaunais busiņš droši un stabili pārvadās jauniešus no Siguldas grupu mājas “Cerību māja” uz biedrības “Cerību spārni” specializētajām darbnīcām, kā arī spēs nodrošināt jauniešu plašākas pārvietošanās iespējas! Busiņš ir atbilstoši pielāgots un aprīkots cilvēkiem ar invaliditiāti, lai tie var viegli un ērti tikt automobīlī.



Mēs, biedrības “Cerību spārni” jaunieši un darbinieki vēlamies no sirds pateikties visiem uzņēmējiem un sabiedrībai par akcijas atbalstīšanu. Ikviens atbalsts akcijas laikā ir bijis ļoti nozīmīgs! Īpašu pateicību vēlamies izteikt mūsu lielākajam atbalstītājam – veikalam “Elvi”!

コメント


bottom of page