top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Biedrības "Cerību spārni" iekšējās motivācijas un saliedētības mēnesis - oktobris

Oktobris Cerību spārni kolēģiem bija kolēģu izaicināšanas mēnesis - labā nozīmē! Mūsu kolēģe @Evija Grava izaicināja visu kolektīvu vairāk iepazīt vienam otru, dalīties ar savu pieredzi kā uzlādēt "baterijas". Uzdevums kolēģiem bija dalīties savās ikdienas aktivitātēs, nodarbēs un tajā, kas rada prieku.

Mūsu kolēģi ir ļoti radoši, daudzi nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm (skrien, brauc ar riteni, dejo, apmeklē jogu, peld, u.c.), patīk gatavot, ceļot, spēlēt galda spēles, lasīt grāmatas, darināt rokdarbus un tik daudz vēl citu interesantu aizraušanos! Atklājām talantus dziedāšanā un dejošanā, bet tas palika aizkadrā!

Izaicinājuma mērķis bija vairot pozitīvās emocijas, iepazīt kolēģus un viņu aizraušanos un iedrošināt pamēģināt ko jaunu! Mērķis ir sasniegts! Paldies kolēģiem par iesaistīšanos! Paldies Evija Grava par šo jauko iniciatīvu!

Uzvarētāja šajā izaicinājumā ir Sanita Paegle (Siguldas grupu māja), otro vietu ieņem Arnita Kirsanova (Spāres Dienas centrs) un trešā vieta Ginta Galaktionko Günay (Mālpils pakalpojumi)

Oktobra moto - Labais vairo labo!


bottom of page