top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Biedrības "Cerību spārni" Ziemassvētku pasākums bērniem un jauniešiem

Updated: Jan 12, 2023

Mēs ticam brīnumam, Ziemassvētku brīnumam, jo tas ir katrā no mums! Un svarīgākais, ka brīnumiem mēs ticam kopā! Tieši tāpēc, šodien biedrībā "Cerību spārni" ieradās rūķi no tālā Ziemeļu pola, kas jautrā un sirsnīgā Ziemassvētku pasākumā vienoja visus biedrības "Cerību spārni" bērnus un jauniešus.


Pirms svētku laiks ar savu steigu un darbiem, apbalvo mūs ar brīnišķīgu būšanu kopā! Paldies Siguldas Novada domes priekšsēdētājai Līgai Sausiņai par sirsnīgo svētku sveicienu un tik ļoti mīļo atgādinājumu rūpēties vienam par otru, būt pateicīgiem par drošību, neaizmirstot sapņot un ļauties fantāziju lidojumiem. Tāpat Siguldas novada domes sociālā dienesta vadītāja Kristīne Freiberga neslēpa sajūtu, ka beidzot ir, ir svētku sajūta!

Savus svētkus veidojam un radām mēs paši. Tieši tāpēc galvenie pasākuma mākslinieki bija biedrības bērni un jaunieši. Prieka emocijas, atbalsts, interese, talanti, uzdrīkstēšanās, drosme, radošums, mirdzošas acis un enerģiskas dejas līdz pēdējai pasākuma minūtei.

Šogad biedrības "Cerību spārni" saviem jauniešiem sarūpēja ļoti īpašus 2023.gada kalendārus ar pagājušā gada spilgtāko notikumu bilžu galeriju. Katrs notikums mūsu ikdienā ir ļoti nozīmīgs un bildes ļauj kavēties patīkamo emociju atmiņās.

Pateicamies Siguldas pagasta kultūras nama darbiniekiem par palīdzību telpu iekārtošanā, JOKER LTD iepriecināja pasākuma dalībniekus ar saldumu paciņām, Pateicamies Kūkas gardas par gardajām svētku kūkām un Andrim Priedītim par jautro ritmu nodrošināšanu.

Paldies visiem kolēģiem, kuri palīdzēja organizēt pasākumu un sagatavot priekšnesumus kopā ar bērniem un jauniešiem!!!


bottom of page