top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Brīnišķīgo mākslu festivāls



Ceturtdien, 25.janvārī, plkst. 11.00, Siguldas pagasta kultūras namā norisinājās biedrības “Cerību spārni” “BRĪNIŠĶĪGO MĀKSLU FESTIVĀLS”


Šogad mums bija īpaša diena, jo ar mums kopā bija tuvi un mīļi draugi Iain Watson un Carol Watson no Skotijas, draugi, kuru atbalstu sajūtam ikdienas darbos Anita Zakatistova un Atis Zakatistovs, tālāki draugi no Liepājas Andris Velins, Julie Velina un @Mara Velina un draugs, kurš ir līdzās, kad vajag palīdzību Liene Straupe!!!


Savus talantus un priekšnesumus sniedza draugi no Lietuvas – Klaipedos Lakštute, Liepājas cirka trupas, Ogres dienas centra “Saime”, Juglas Neredzīgo centra, Dienas aprūpes centra “Cerību tilts”, Madonas biedrība “Mēs saviem bērniem”, VSAC Vidzemes filiāles “Ropaži”, Mālpils biedrība “Notici sev”, VSAC Vidzeme filiāles “Ezerkrasti”, Allažu pamatskolas dejotāji, VSAC Latgale filiāle “Lubāna”, VSAC Zemgale filiāle “Jelgava”, Vokālā grupa “Zibsnis”, Latvijas Neredzīgo biedrība – Renāte Jakovļeva un Antons Sņegovs un biedrības “Cerību spārni” mākslinieki. Kopā mēs bijām 200 dalībnieki!

Pateicība visiem biedrības darbiniekiem un brīvprātīgajiem par pasākuma organizatoriskajiem darbiem un atbalstu festivāla dienā – Inga Alviķe, Atis Priedītis, Daina Ergle, Rudite Priede, Aļona Alksare, Marika Siča, Lolita Bogdāne, Oksana Hana, Vita Neimane, Ilze Ulme, Ieva Vanaga, Dace Visnola, Kārlis Kārkliņš, Liene Baltruka, Inga Žvīgure, Renātei Liepiņai, Sandim Viļķinam.

Paldies Siguldas pagasta kultūras centra vadītājai Terēzija Leimane un darbiniekiem par atbalstu un palīdzību pasākuma norisē.

Paldies zemnieku saimniecībai Pīlādži par atbalstu! Paldies visiem par BRĪNIŠĶĪGI pavadīto laiku kopā!!! Uz tikšanos nākamajā 5.festivālā!















bottom of page