top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

"Cerību spārni" izveidotais Sociālais uzņēmums "Visi Var" saņem balvu "Cilvēka izaugsmei Latvijā"

Updated: Sep 26, 2022


Cerību spārni izveidotais Sociālais uzņēmums "Visi Var" saņēma balvu "Cilvēka izaugsmei Latvijā", nominācijā par sociālo atbildību!

Pateicamies Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija - LSUA, Regita Zeiļa un kolēģiem, kuri novērtēja mūsu darbu un pieteica mūs šajā konkursā! Paldies žūrijai par novērtējumu!


Pateicamies BritCham LV valdes priekšsēdētājam Simon Boddy un American Baltic Investments priekšsēdētājam Hamid Ladjevardi par īpaši sagatavoto balvu un atzinīgo novērtējumu! Prieks bija iepazīties ar cilvēkiem, kuri redz vairāk, dzird vairāk un dara vairāk citu labā!


Balvu konkursu rīko Latvijas Pilsoniskā alianse un ASV vēstniecība Latvijā.

Svinīgā ceremonijā apbalvoja “Balvas cilvēka izaugsmei” 2022. gada laureātus, godinot cilvēkus un organizācijas, kas ar savu pašaizliedzīgo darbu veicinājuši sabiedrības labklājību, un ar degsmi ilggadīgi strādā, lai stiprinātu cilvēkus, būtu atbalsta punkts grūtākās dzīves situācijās.


“ASV vēstniecība Latvijā atbalsta Balvu cilvēka izaugsmei, jo organizācijas, kas apvienojas, lai risinātu problēmas un stiprinātu savas kopienas, ir spēcīgas un izturīgas demokrātijas sirds,” akcentē ASV vēstnieks Latvijā Džons Kārvails.

Kā ik gadu, arī šogad ceremonijā balvas Cilvēka izaugsmei laureāti saņēma tēlnieces Olgas Šilovas veidoto skulptūru “Asns”, kas ir stilizēta jaunietes figūra, kas simbolizē pavasara saules pamodinātu asnu - trauslu, bet vienlaikus enerģijas piepildītu, kas tiecas augšup pie saules.


“Asns vienlaikus iemieso ideju par to, ka lielu pārmaiņu sākums var sākties ar mazumiņu. Ar šādu motīvu tiek rīkots balvu konkurss Cilvēka izaugsmei, jo ticam, ka ikviens mazais solis var būt lielu pārmaiņu sākums, ikviens labais stāsts var vairot labo un būt iedvesma citiem paveikt mazus un lielus varoņdarbus. Balvu konkurss dod iespēju satikt, izcelt un pateikties cilvēkiem un organizācijām, kuru pasaules uztveres un darba pamatā ir vairot labo, attīstīt ko jaunu, veicināt apkārtējo cilvēku un Latvijas izaugsmi,” uzsver Latvijas Pilsoniskās alianses direktore Kristīne Zonberga.




bottom of page