top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

"Cerību spārni" piedalās akcijā Paēdušai Latvijai

Palīdzēt ir viegli, ja to dara no sirds!!!

Pateicamies visiem, kuri piedalījās Vislatvijas akcijā Paēdušai Latvijai, Siguldā!

Tik patīkami redzēt un izjust cilvēku atsaucību un atbalstu akcijā, kuras laikā ziedoja pārtiku, kuru tālāk nodosim - senioriem, cilvēkiem ar invaliditāti, maznodrošinātiem, cilvēkiem, kuri ieradušies bēgļu gaitās no Ukrainas, tiem kuri nonākuši grūtībās un nepieciešama palīdzība. Saziedotās pārtikas pakas tiek uzskaitītas, sapakotas un tiek nodotas regulāras atskaites "Paēdušai Latvijai" birojam.

Daudzi cilvēki jau iepriekš bija ieplānojuši atbalstīt šo akciju, bija kuri savā dzimšanas un vārda dienā gribēja sagādāt prieku citiem, kā arī bija ģimenes, kurās bērni bija iniciatori tam, lai šodien dotos palīdzēt citiem!

Paldies šodien ir saziedotas 319 pārtikas pakas!

Neizpalika arī saņemtas mūsu virzienā negatīvas replikas, lai šiem cilvēkiem nekad nav jāsajūtas lūdzēju lomā.

Pateicamies kolēģiem un brīvprātīgajiem, kuri ziedoja savu brīvo laiku, lai piedalītos šajā akcijā - Līga Roze-Dumbraite, Aļona Alksare, Lolita Apaļka, Inguna Kaupuža, Sandra Upīte, Marika Siča, Indra Seļuka, Annija Siča, Karlīna Seļuka, Daniela Buglaka, Irma Kirsteina, Inta Kalēja, Marita Vabela, Žanna Šulce, Ginta Galaktionko Günay, Indra Kamola Nīmane, Ojārs Grīnbergs, Sandis Viļķins, Aivars Dumbraitis-Roze


bottom of page