top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Dalība starptautiskā pasākumā SELF projekta ietvaros

23. un 24. novembrī Kantabrijas reģionā, Spānijā norisinājās trešā sociālās uzņēmējdarbības misija, kas notika Eiropas Savienības mazo un vidējo uzņēmumu konkurētspējas programmas “COSME” projekta ietvaros “Sociālās ekosistēmas vadīta attīstība” jeb “Social Ecosystem Leads the Future” (SELF). Šajā starptautiskajā projektā biedrība “Cerību spārni” un sociālais uzņēmums “Visi Var” piedalās kā dalīborganizācijas un projekts tiek īstenots kopīgi ar Vidzemes plānošanas reģionu.

Projektā piedalās arī partneri no Kantabrijas reģiona Spānijā, Lombardijas reģiona Itālijā un Pomerānijas vojevodistes Polijā.

Pirmajā dienā universitātes centrā CIESE – Comillas darba grupas runāja un apsprieda jautājumus par mērīšanas metodēm sociālajā jomā, sociālās ekonomijas un vides ietekmes jomā. Kā arī, katra dalībvalsts dalījās ar savām komunikācijas priekšrocībām un pieredzi. Otrajā dienā bija iespēja apmeklēt un redzēt, kā darbojas sociālie uzņēmumi Brumas, Cuin, Amica, Solabria un iesaistīties neformālās sarunās.

Mūsu pārstāve Evija Grava pasākuma laikā dalījās ar savu pieredzi par sociālā uzņēmuma “Visi Var” darbību un popularizēšanu, kā arī pastāstīja vairāk par centieniem cilvēku ar invaliditāti nodarbināšanas jomā.

Projekta mērķis ir meklēt veiksmīgus piemērus sociālās uzņēmējdarbības ekosistēmas veidošanai Eiropas lauku reģionos.



bottom of page