top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Iespēja iegādāties sociālā uzņēmuma “Visi Var” rokdarbus attālināti un saņemt tos veikalā bez maksas

Sociālā uzņēmuma “Visi Var” veikali ir slēgti līdz 15.novembrim saskaņā ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem, taču lielākā daļa no rokdarbiem ir pieejama un iegādājama interneta veikalā www.visivar.lv.


Interneta veikalā pasūtīto preci iespējams saņemt “Visi Var” veikalā – Institūta ielā 5a, Siguldā, bez maksas. Apmaksa par pirkumu jāveic interneta veikalā un pie saņemšanas veida jānorāda – izņemšana veikalā. Preci iespējams izņemt katru darba dienu no 9:00-17:00, līdz ko ir saņemts pasūtījuma apstiprinājuma zvans.


Tas ir ātri, ērti un bez maksas!


Daļu no rokdarbiem ir rūpīgi gatavojuši cilvēki ar invaliditāti un daļa ir tapusi veikala šūšanas darbnīcā. Īpašu vērtību darinājumiem piešķir rūpība un centība, ar kādu darbi tiek gatavoti!

Interneta veikala rokdarbu klāsts ir plašs – var iegādāties dažādu krāsu sveces, ziepes, cepures, ausaines, šalles, vilnas zeķes, keramikas izstrādājumus, apģērbus bērniem, austus paklājus un daudz ko citu.


Gatavojoties Latvijas Valsts svētkiem interneta veikalā iespējams iegādāties keramikas traukus, lina galdautus un salvetes, tauriņus un brošas ar Latvijas karoga simboliku.

Sociālais uzņēmums SIA “Visi Var” darbojas, ikdienā nodarbinot mazaizsargātās cilvēku grupas – cilvēkus ar invaliditāti, vecākus, kuriem aug bērni ar invaliditāti un pirmspensijas vecuma cilvēkus.


Peļņa no veikala ienākumiem tiek novirzīta dažādu labdarības projektu, sociālā atbalsta īstenošanai, kā arī jaunu darbavietu radīšanai cilvēkiem ar invaliditāti.


Iegādājoties šos produktus, Tu atbalsti cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību!



bottom of page