top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

KATRAM IR SAVS UNIKĀLAIS STĀSTS!


Paldies mūsu jauniešiem par drosmi dalīties savos dzīves stāstos un uzdrīkstēšanos tos publicēt plašākai publikai.

8.maijā biedrība “Cerību spārni” atklāja ceļojošo izstādi “MĒS ESAM UN VARAM”!

Mēs sirsnīgi pateicamies visiem izstādes viesiem, kam bija iespēja atrast laiku un ierasties atbalstīt jauniešus šajā svarīgajā brīdī. Ja vien mums būtu iespēja Jums visiem nodot jauniešu neviltoto prieku ieraugot savu bildi izstāde. Katrs no tiem lepni gāja aplūkot savas un draugu bildes!


Īpaši liels paldies T/C SOLO īpašniekam Uldim Kvantam par iespēju izvietot izstādi T/C un ierašanos uz atklāšanas pasākumu. Mēs ļoti priecājamies par iespēju iepazīties ar atsaucīgiem līdzcilvēkiem un veidot jaunu draudzību.


Izstādes dalībnieki ir 30 personas ar invaliditāti, kuru stāstus Biedrība “Cerību spārni” vēlas nodot citiem. Viens no svarīgiem aspektiem, lai atbalstītu cilvēkus ar invaliditāti, ir sabiedrības izpratnes par cilvēku dažādību veicināšanā. Ir svarīgi parādīt, ka mēs visi esam vienādi un līdzvērtīgi. Mums kā sabiedrībai kopumā būtu jārada apstākļi, kuros personas jutos droši, nepiespiesti un nevienā brīdī nejustos atšķirīgi no pārējiem. Mēs ceram, ka izstādes izveidošana palīdzēs iedrošināt apkārtējo sabiedrību neuztvert kādu atšķirīgi kā atsevišku sabiedrības daļu, bet kā daļu no mums.


Izstāde “Mēs esam un varam” līdz maija beigām būs apskatām T/C Solo un pēc tam Siguldas novadā un citās Latvijas pilsētās. Jau jūnijā tiekamies Morē! Plašāka informācija par pārējām izstādes vietām sekos drīzumā.


Izstādes tapusi pateicoties Siguldas novada pašvaldība finansējumam.

Paldies kafejnīcai "Solo' par gardajām uzkodām!


bottom of page