top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Pozitīvā Pogotava


Pozitiva_pogotava_poster
.pdf
Download PDF • 687KB

Aicinām uz akustiskās mūzikas koncertiem „Pogotavā”!

Vai Jūs zināt, kas ir„Pogotava”? Izmantojiet iespēju, lai akustiskās mūzikas skaņās iepazītu šo jauko vietu Siguldā! „Pogotava” ir sociāls uzņēmums, kurā tiek pārdoti biedrības „Cerību spārni” dalībnieku – cilvēku ar invaliditāti un bērnu ar invaliditāti vecāku – darināti rokdarbi.

2017.gada 22.jūlijā, 5.augustā un 19.augustā no plkst.14:00-18:00 „Pogotavas” telpās (Raiņa ielā 1, Siguldā) norisināsies Eiropas Brīvprātīgā darba (turpmāk- EBD) jauniešu organizēti koncerti „Pozitīvā Pogotava” ar mērķi parādīt šo vietu plašākai sabiedrībai, lai motivētu cilvēkus ar invaliditāti attīstīt un uzlabot savas darba prasmes.

Šo sestdien, 22.jūlijā muzicēs Jonas Lindberg no Zviedrijas un Shikhar Srivastava no Vācijas. Sīkāk par koncertiem: http://ej.uz/mu8p. Ieeja – bez maksas.

Pasākuma iniciatore ir EBD jauniete no Portugāles – Virginia Dias Cardoso -, kas ES programmas „Erasmus+:Jaunatne darbībā” projekta „Growing Wings of Hope” (Nr.2016-2-LV02-KA105-001183) ietvaros šobrīd darbojas biedrībā „Cerību spārni”.

Pasākuma atbalstītāji ir kafejnīca „Eklers”, Hotel „Pils” un Siguldas novada pašvaldība.


Eiropas Komisijas atbalsts šīs publikācijas tapšanai nav uzskatāms par tās satura apstiprinājumu, kas atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

bottom of page