top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Viesi no Skotijas



26.01. pavadīta fantastiski emocionāli piepildīta diena kopā ar biedrības “Cerību spārni” draugiem no Skotijas Iain Watson, Carol Watson un Latvijas Anita Zakatistova, kā arī iepazināmies ar jauniem draugiem!


Biedrībā viesojās mūsu īpašie draugi un Labdarības pasākuma “Kalniešu spēles” idejas autori.


Šogad labdarības pasākums notiks jau ceturto reizi, 9. septembrī. Iains Watsons četrkārtējs pasaules čempions dūdu spēlē jau ir nopircis biļetes, lai pasākumā varētu pieskandināt Siguldu ar dūdu skaņām. Ieplānojam laiku, lai varam būt kopā!

Iepazināmies ar vienu no Iaina Watsona skolniekiem Vilius Matutis, kurš sniedza brīnišķīgu priekšnesumu ar dažādām stabulēm un pat vienlaicīgi spēlēja uz divām stabulēm. Vilius piedāvāja papildināt Labdarības pasākumu septembrī ar interesantu darbnīcu, bet tas, lai pagaidām paliek noslēpums.

Draugi pamēģināja piedalīties darbnīcās kopā ar jauniešiem un pieaugušajiem. Darbojās kopā ar bērniem izgatavojot katrs savu skotu dūdistu. Ar brīnišķīgām dūdu skaņām tika piepildīta visa māja.

Vakara noslēgumā viesojāmies Pansija ”Kafejnīca ”, pie Zane Berdinska, kura vada arī Pauverliftinga biedrību un kopā ar kolēģiem vada spēka stafetes Labdarības pasākumā “Kalniešu spēles”.

Paldies visiem biedrības kolēģiem, kuri parūpējās par sirsnīgo atmosfēru un kopā ar bērniem noformēja telpas!!! Marika Siča, Lolita Bogdāne, Virginia Dias, Daina Ergle, Aļona Alksare, Rudite Priede, Vita Neimane, Ieva Vanaga, Oksana Hana, Līga Roze-Dumbraite, Larisai Speļģei un Renātei Liepiņai.

bottom of page