top of page
Search
  • Writer's pictureCerību Spārni

Ziedojumu akcija Diānas ģimenei

Tuvojas Ziemassvētku laiks, kad cilvēki biežāk atver savas sirdis labiem darbiem! Pasaulē un arī tepat pie mums, Siguldā ir ģimenes, kurām ir nepieciešama palīdzība un tāda ir arī mazās Diānas ģimene.


Mēs aicinām sadoties rokās un palīdzēt mazajai Diānai atvieglot jau tā tik grūto ikdienu un lūdzam atbalstīt ziedojumu akciju tik ļoti svarīgā lifta/pacēlāja ierīkošanai kāpņutelpā.


Mums ir sarežģīti iztēloties, kā jūtas Diānas ģimene un cik grūta ir viņu ikdiena, ik reizi, kad jāpārvietojas, sastopoties ar grūtībām un pārvarot stāvās kāpnes. Tieši tāpēc Diānai tik ļoti nepieciešama pielāgota vide, lai būtu iespējas vieglāk doties uz rehabilitācijas nodarbībām, kas Diānai ir ļoti nepieciešamas.


Mēs aicinām atvērt Jūsu sirdis atbalstam Diānas ģimenes rūpēs par mīļo meitiņu, kurai diemžēl nav iespējas ne pastāvīgi staigāt, ne sēdēt, kas mums – ir gluži pašsaprotamas lietas. Mēs, darbojoties ikdienā ar Diānas ģimeni, redzam tik ļoti nepieciešamās vajadzības tāpēc mēs lūdzam ikvienu cik vien iespējams palīdzēt! Visi kopā varam atbalstīt Diānas ģimeni viņiem tik nozīmīgā lifta/pacēlāja ierīkošanai kāpņutelpā, kas izmaksā 17 000 eur un atvieglot ģimenes sarežģīto un smago ikdienas dzīvi.

Ziedot un palīdzēt var zvanot pa tālruņa numuriem 90006661 (viens zvans 4,27 eur) vai 90006888 (viens zvans 1,42 eur).


Ziedojumu konts: LV38UNLA0050014911298.

Mērķis: Ziedojums Diānai.


Mēs sirsnīgi pateicamies ikvienam ziedotājam, kurš jau ir atbalstījis ziedojumu akciju!

Līdz šim ir saziedoti 10% no vajadzīgās summas.



bottom of page